tiistai 22. maaliskuuta 2011

aina vaan lisää liinoja...



Luulen että pian saisi pienen maapallon jo päällystettyä minun liinavarastollani, joka kerta ostan lisää liinoja, kaikenlaisia, ihananvärisiä, ruudullisia, virkattuja, kirjottuja ihania liinoja! Ja joka kerta perustelen itselleni:näistähän voi tehä ihan mitä tahansa!?...voihan niistä tehä pitäs vaan alkaa tekemään :) Meidän Lenni oli viime yönä kaverimummon ja ukin luona yökylässä (Oijjoi!) ja myö tytöt käytiin Lismakauppa-reissulla ostamassa kakkutarvikkeita sun muuta synttäri matskua, Ihan kukkurallaan oli iso kärry...onneksi oli ihana nainen miun takana jonossa ja halusi auttaa ja mättää tavarat hihnalle ...minä menin pakkaamaan ja Unneli keikkui rintarepussa. Melkoinen saavutus aina kauppareissukin lapsen/lasten kanssa!Sainkin tuossa illansuussa paistettua vielä kaksi kakkupohjaa, nyt ois nekin plakkarissa...mutta leipomista riittää kaksipäiväisiä kekkereitä varten! pitää vaan toivoa onnistumisia!!!Ajattelin kokeilla macaron-leivoksia...löysin kirjastosta niin herkullisen kirjan...saa nähä kuinka hermaat hiukseni ovat tämän viikon jälkeen?



Juu ja käsityö saralla toistaiseksi nollatoleranssi tänään mutta eilenpä sain vielä omeltua sen mistä jo kerroin...tää trikootunika!Varmaan jo tympii nää samat kankaat,
pitäskö sopia että ei enää kiitos !?
En nyt ala tästä tän enempää jaarittelemaan, mutta voishan tää olla mukava mekko vaikka veljen synttäreille?

1 kommentti:

  1. Söpönen mekko, noita tarvitaisiin meillekin, mutta tämä mamma on ihan liian ''kiireinen'' nykyään ja sepäs vasta ahdistaa. Ja niin kangashamsteri se täälläkin vain kartuttaa varastojaan ja ihmettelee, että kukahan niistä ehtii koskaan ommellakaan ;)

    VastaaPoista